Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie Walters People 16-04-2024

Redactie Zeistnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeist beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie

Wil je graag aan de slag als Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Walters People is op zoek naar een Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 4000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Assistent Controller

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Facilitaire dienstverlening, Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

4000 – 4750 euro

Solliciteren op de functie van Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie

Klinkt deze vacature als Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-6-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Walters People. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres wakkers.18303.572@walterspeoplenl.aplitrak.com en telefoonnummer 020 644 46 55. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie tot Samantha Wakker.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeist komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeist, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures zeist
  2. Assistent Controller bij een maatschappelijke organisatie Walters People 16-04-2024

Bekijk nog meer vacatures