Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Buschauffeur openbaar vervoer Randstad 03-11-2023

Redactie Zeistnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeist beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Buschauffeur openbaar vervoer

Wil je graag aan de slag als Buschauffeur openbaar vervoer in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Buschauffeur openbaar vervoer. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Buschauffeur openbaar vervoer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Controleur Openbaar Vervoer

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Personen vervoer

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Buschauffeur openbaar vervoer

Klinkt deze vacature als Buschauffeur openbaar vervoer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jolanda.bezemer@nl.randstad.com en telefoonnummer 06 47 45 45 85 of 06 29 01 41 79. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Buschauffeur openbaar vervoer tot Jolanda Bezemer & Ellen Clercx.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeist komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeist, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeist
  2. Buschauffeur openbaar vervoer Randstad 03-11-2023

Bekijk nog meer vacatures