Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Customer Quality Assurance Manager International BEACH Recruitment BV 02-10-2023

Redactie Zeistnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeist beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Customer Quality Assurance Manager International

Wil je graag aan de slag als Customer Quality Assurance Manager International in Hoofddorp? Bekijk dan snel deze vacature.

BEACH Recruitment BV is op zoek naar een Customer Quality Assurance Manager International. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Customer Quality Assurance Manager International te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Manager Quality Assurance

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

FMCG

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

4000 – 6000 euro

Solliciteren op de functie van Customer Quality Assurance Manager International

Klinkt deze vacature als Customer Quality Assurance Manager International voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 30-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot BEACH Recruitment BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres hans.otten@beachrecruitment.com en telefoonnummer 023-2050288. De website van Unknown is https:www.beachrecruitment.com. Je kan je voor deze vacature als Customer Quality Assurance Manager International tot H hans.otten@beachrecruitment.com.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeist komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeist, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeist
  2. Customer Quality Assurance Manager International BEACH Recruitment BV 02-10-2023

Bekijk nog meer vacatures