Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jasmijnstraat 58 3732 ED De Bilt te koop

Redactie Zeistnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Zeist en de omgeving van Zeist. Zoek de ideale woning in Zeist.

Meer informatie over Jasmijnstraat 58 3732 ED De Bilt 

De woning aan de Jasmijnstraat 58 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 409.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 84 m² en staat op een perceel van 117 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Aan het leukste pleintje van De Bilt, tussenwoning met 3 slaapkamers

De advertentie van de woning aan de Jasmijnstraat 58 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Zeist en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Jasmijnstraat 58

Postcode en woonplaats

3732 ED De Bilt

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

117 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 409.000 k.k.

Interesse in Jasmijnstraat 58 3732 ED De Bilt

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Ing. Jo Rijksen Makelaardij o.g. b.v.. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Jasmijnstraat 58.

Ben je op zoek naar een makelaar in Zeist, bekijk dan zeker even deze makelaars in Zeist.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Jasmijnstraat 58 3732 ED De Bilt

Bekijk andere koopwoningen in en rondom Zeist