Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht Sola 10-04-2024

Redactie Zeistnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeist beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht

Wil je graag aan de slag als Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Sola is op zoek naar een Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Expediteur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht

Klinkt deze vacature als Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 9-6-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Sola. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeist komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeist, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures zeist
  2. Logistiek (Project) Medewerker Lucht- en Zeevracht Sola 10-04-2024

Bekijk nog meer vacatures