Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer UMC Utrecht 02-11-2023

Redactie Zeistnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeist beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer

Wil je graag aan de slag als Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

UMC Utrecht is op zoek naar een Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3514 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Stafmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

3514 – 4817 euro

Solliciteren op de functie van Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer

Klinkt deze vacature als Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot UMC Utrecht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeist komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeist, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Zeist
  2. Stafmedewerker Klinische Farmacie Support / Functioneel Beheer UMC Utrecht 02-11-2023

Bekijk nog meer vacatures