Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Voorzitter Stichting Kubes (Kulturele en Kunstzinnige Aktiviteiten voor Blinden en Slechtzienden) 04-05-2024

Redactie Zeistnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeist beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Voorzitter

Wil je graag aan de slag als Voorzitter in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Stichting Kubes (Kulturele en Kunstzinnige Aktiviteiten voor Blinden en Slechtzienden) is op zoek naar een Voorzitter. Het betreft een voor minimaal 8 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Voorzitter te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Secretaris

Dienstverband

Vrijwilliger

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Sport/Recreatie/Toerisme

Contract uren

8 – 8 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Voorzitter

Klinkt deze vacature als Voorzitter voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 3-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stichting Kubes (Kulturele en Kunstzinnige Aktiviteiten voor Blinden en Slechtzienden). Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Voorzitter tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeist komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeist, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures zeist
  2. Voorzitter Stichting Kubes (Kulturele en Kunstzinnige Aktiviteiten voor Blinden en Slechtzienden) 04-05-2024

Bekijk nog meer vacatures