Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist Zonzorg 17-04-2024

Redactie Zeistnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Zeist beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist

Wil je graag aan de slag als Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist in Zeist? Bekijk dan snel deze vacature.

Zonzorg is op zoek naar een Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist. Het betreft een voor minimaal 6 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Thuishulp

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn, Overig

Contract uren

6 – 12 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist

Klinkt deze vacature als Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-6-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Zonzorg. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres studenten@susa.nl en telefoonnummer 31882357872. De website van Unknown is https://susa.nl. Je kan je voor deze vacature als Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist tot SUSA Recruitment.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Zeist komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Zeist, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures zeist
  2. Zomerbijbaan: thuishulp medewerker bij Zonzorg in Zeist Zonzorg 17-04-2024

Bekijk nog meer vacatures